All-In Tank Service & Sambr'Habitat

All-in Tank Service is een nieuwe samenwerking met Sambr’ Habitat aangegaan. Sambr'Habitat is de openbare huisvestingsmaatschappij die actief is in de gemeenten Sambreville en Jemeppe-sur-Sambre. Zij bouwen en beheren huurwoningen voor de meest kwetsbare en gemiddelde inkomensgroepen.
Momenteel zijn wij verantwoordelijk voor de renovatie van een sociale woonwijk in Jemeppe-sur-Sambre (5190). Voor de plaatsing van nieuwe stookolietanks deden ze beroep op All-in Tank Service.

Eind maart zijn we de werken gestart. In totaal verzorgen we de plaatsing en de aansluiting van 64 bovengrondse stookolietanks. All-in Tank Service plaatst zowel metalen tanks als tanks in polyethyleen, de keuze van type tanks is afhankelijk van de locatie van de tank. Een echte case-study dus!
All-In Tank Service is onderdeel van Hasco Invest.

Al meer dan 20 jaar zijn we met All-in Tank Service specialisten in stookolietanks. De focus ligt op het uitvoeren van keuringen van stookolietanks, stookolietanks reinigen en/of verwijderen en het plaatsen van nieuwe mazouttanks. We richten ons tot bedrijven en particulieren. We bedienen onze klanten vanuit 3 regionale kantoren in België en hebben ons hoofdkantoor te Eke.
Meer over All-In Tank Service Werken bij All-In Tank Service