Bij Hasco Invest volgen we de ‘Happy Circle’. Die loodst ons van tevreden medewerkers naar tevreden klanten en zo naar tevreden stakeholders. Aan dat traject werken we hier elke dag. Bijvoorbeeld via opleidingen die onze mensen helpen groeien op de werkvloer.
De klant zo goed mogelijk leren helpen om zo jezelf én het bedrijf te verbeteren: dat was het doel van de opleiding Groeimindset die de Nederlandstalige medewerkers van onze Business Unit Vloeibare Brandstoffen in 2021 volgden. Tijdens de opleiding leerden ze omgaan met situaties die ze ook ‘in het echt’ meemaken: een ontevreden klant aan de lijn of een klant die bij levering niet weet dat hij onmiddellijk moet betalen.

De deelnemers ontdekten hoe ze feedback kunnen geven, hoe ze kunnen reageren op negatieve commentaar, en hoe ze zich zowel op de klant als op het bedrijf kunnen richten. Op die manier werden er weer heel wat stapjes vooruit gezet op ons Happy Circle-parcours.
Hasco Invest is een onafhankelijke en private familiale holding met hoofdkantoor in Hasselt. We combineren de operationele sterktes en de langetermijnvisie van een industriële groep met de flexibiliteit en een scheut opportunisme van een financiële investeerder. We willen een bedrijvenbouwer zijn die investeert in een waaier van business units waar we een toegevoegde waarde kunnen leveren. Onze missie? De groeiambities van onze participaties ondersteunen.
Meer over Hasco Invest Werken bij Hasco Invest