Cooltech stuurt medewerkers naar Syntra Limburg voor bijkomende opleiding

“Een warme samenwerking”


Wij dragen het belang van goed opgeleide medewerkers hoog in het vaandel. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij aan de top van hun discipline staan en investeren daarom permanent in zowel interne als externe opleidingen. Ons opleidingslokaal komt hun hierin voor een groot deel tegemoet.
Daarnaast sturen wij medewerkers ook regelmatig naar Syntra Limburg.

“Het aanbod opleidingen bij SYNTRA Limburg is zo gevarieerd dat het zeker aan onze wensen voldoet. Zo draagt SYNTRA bij tot de groei en het succes van onze onderneming.” Dat zegt technisch adviseur, Stijn Poortmans, van de firma Cooltech in Alken, die jaarlijks diverse medewerkers voor een opleiding naar SYNTRA Limburg stuurt.

“Zowel voor algemene als voor technische opleidingen is SYNTRA de geknipte partner. Qua algemene vorming doen we op SYNTRA een beroep voor de voorbereiding op administratieve taken. Bij de technische opleidingen gaat het om het behalen van koeltechnische certificaten en vakken als lassen, montage, elektriciteit, elektronica, enzovoort.


Alleen de gespecialiseerde koeltechnische opleidingen neemt Cooltech voor eigen rekening. Zij gebeuren in nauwe samenwerking met onze leveranciers/constructeurs.
Climagroup is onderdeel van Hasco Invest.

Climagroup groepeert een aantal nationaal verspreide klimatisatie en HVAC-bedrijven. Cooltech, De Noyette, Milieu & Koeltechniek, Borcalor, Pure Air en Rob Air bundelen hun krachten en bieden duurzame totaaloplossingen voor horeca, industrie, kantoren, (food)retail en de zorgsector. Zij zorgen voor een innovatieve wind in het Belgische klimaatlandschap. We adviseren en begeleiden onze klanten doorheen het hele proces, van plaatsing tot onderhoud.
Meer over Climagroup Werken bij Climagroup
Cooltech is onderdeel van Hasco Invest.

Cooltech is in 1993 opgericht met zijn hoofdzetel in Alken. Wij focussen ons voornamelijk op Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant. Wij willen een preferente, betrouwbare partner zijn voor resultaatgerichte en innovatieve oplossingen inzake koeling, klimatisatie en warmtepompen. Onze klanten kunnen zowel retailwinkels, kantoren, grootkeukens, industrie, logistiek en hotel klanten zijn.
Meer over Cooltech Werken bij Cooltech