De halve marathon van Toronto? Een eitje voor onze collega's van ThinQ!


Bij ThinQ houden we wel van een uitdaging! Daarom beslisten we om op 20 oktober met 4 collega's deel te nemen aan de 'Scotiabank Toronto Waterfront Marathon'. Een uitdaging om U tegen te zeggen.

In het kader van de Warmste Week, georganiseerd door Studio Brussel, kunnen we hiermee ook nog een goed doel steunen en dat is alleen maar mooi meegenomen!

Als goed doel kozen we het opvoedingscenter CKG De Schommel vzw. Zij ondersteunen ouders die vragen hebben bij de opvoeding van hun kinderen. Dit zowel onder de vorm van thuisbegeleiding als opvoedingstraining. Daarnaast bieden ze kinderen in moeilijke gezinsomstandigheden dag- en nachtopvang.

“De lat mag best hoog liggen, net als in ons werk”, vertelt bedrijfsleider Dimitri Diels.

"Beweging is belangrijk bij het uitoefenen van een zittende job. Door een doel als een marathon op te stellen worden we genoodzaakt om regelmatig te lopen. Dat zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van energie. Daarnaast zien de medewerkers het ook als een toffe uitdaging; een uitdagend doel om naartoe te werken."

Het resultaat? Iedereen liep zijn halve marathon uit! Doelen stellen is niet zo moeilijk, ze behalen daarentegen... Petje af voor de collega's van ThinQ!