Een dag in het leven van een handige Harry.


Bij Vestra zijn we altijd op zoek naar collega’s die handig zijn! Als onderhoudsmedewerker kom je immers heel diverse taken tegen.

We hebben zowel collega’s die het groenonderhoud voor hun rekening nemen als collega’s die steengoed zijn in afwerking, elektriciteit, sanitair… Maar dat betekent niet dat je je als onderhoudsmedewerker hoeft te beperken tot je specialiteit, je krijgt ook de mogelijkheid om andere dingen te leren.

Hoe kan een dag bij Vestra eruit zien?
’s Morgens kom je toe in het depot in Hasselt. De dag ervoor heb je je materiaal al klaargezet en weet je dus waar en wat er moet gebeuren. Iedereen vertrekt in groepjes van 2 of 3 naar zijn werkplaats voor die dag. Dat kan in de buurt van Hasselt zijn, maar ook aan de andere kant van het land. Meestal werk je een hele dag op hetzelfde project maar het kan ook zijn dat je op één dag meerdere ‘werven’ op je programma hebt staan.

De ene week zorg je er samen met je collega's voor dat de parking er netjes bijligt terwijl je de andere week bezig bent met de renovatie van een kantoor.

De diversiteit van taken en locaties maakt het uiteraard boeiend, je vervelen staat niet op het programma!

Je ziet, werken bij Vestra als onderhoudstechnieker is zeer gevarieerd, we houden van een no nonsense aanpak met de nadruk op aanpak.
Hasco Technics is een onderdeel van Hasco Invest.

Hasco Technics spitst zich toe op het onderhoud en beheer van de verschillende Hasco Invest-bedrijfssites, verspreid over heel België. De ervaren technische ploeg krijgt daarbij ondersteuning van een sterke administratieve backoffice. Deze facilitaire tak wordt aangevuld met een immobiliën-afdeling die de verhuur van 39 Smartspace-kantoren en een 50-tal woningen en appartementen op zich neemt.
Meer over Hasco Technics Werken bij Hasco Technics