Een luisterend oor bij onze Well-being coach

Je goed voelen in je job: daar gaan we volop voor bij Hasco Invest. Maar we beseffen dat het soms ook wel eens kan tegenzitten. Dat je twijfelt, stress ervaart, tegen je grenzen aanloopt. Daarom vulden we ons preventieteam aan met een externe Well-being coach - een luisterend oor in moeilijke tijden.

Benny Robyns startte, na zo’n vier decennia aan de slag te zijn als personeelsdirecteur bij uiteenlopende bedrijven, enkele jaren geleden zijn eigen consultancy- en coachingbedrijf op. Zo kwam hij als Well-being coach bij Hasco Invest terecht: “Ze zochten een aanvulling op hun wettelijk verplichte interne vertrouwenspersoon en de dienst voor preventie en bescherming op het werk. Niet omdat die hun taak niet goed deden, integendeel, maar wel omdat ze iedereen de kans willen geven om te praten over moeilijk bespreekbare zaken. Een externe, onafhankelijke, neutrale coach kan immers drempelverlagend werken.”

Discreet en onbevooroordeeld

Twijfel je over een rol die je ‘moet’ opnemen? Wegen sommige verantwoordelijkheden te zwaar door? Of hebben moeilijkheden thuis een weerslag op je werk? Dan kan je contact opnemen met Benny. “Ik luister - discreet, begripvol en onbevooroordeeld. Ik kan, en wil, geen psycholoog vervangen, maar zal vanuit mijn professionele ervaringen helpen. Ik geef tips hoe je bepaalde zaken ter sprake kunt brengen of aanpakken. De oplossing komt vaak vanuit de mensen zelf. Het feit dat ze hun twijfels onder woorden kunnen brengen is soms al voldoende. Daarvoor leg ik maar wat graag mijn oor te luisteren.”

Hasco Invest is een onafhankelijke en private familiale holding met hoofdkantoor in Hasselt. We combineren de operationele sterktes en de langetermijnvisie van een industriële groep met de flexibiliteit en een scheut opportunisme van een financiële investeerder. We willen een bedrijvenbouwer zijn die investeert in een waaier van business units waar we een toegevoegde waarde kunnen leveren. Onze missie? De groeiambities van onze participaties ondersteunen.
Meer over Hasco Invest Werken bij Hasco Invest