Green & Durable Energy versterkt haar positie op de Benelux-markt met een investering in Agro-NRG, lokale marktleider in Nederland voor zonnepanelen bij agrarische ondernemers en KMO’s.
Meer hernieuwbare energie: daar gaan we bij Hasco Invest volop voor. Iets waar Green & Durable Energy volop toe bijdraagt met haar gamma zonnepanelen, batterijen voor energieopslag en laadpalen voor elektrische voertuigen. En in de toekomst zal het dat nóg meer doen, want recent nam het een meerderheidsaandeel in het Nederlandse Agro-NRG. Zo versterkt G&D Energy haar positie op de Benelux-markt en kan het haar aanbod duurzame energieoplossingen verder uitbreiden.

Samen naar dé energietoekomst
“Bij G&D Energy geloven we sterk in de noodzaak van de energietransitie en willen we de nationale én internationale referentie op die markt worden ”, onderstreept Gert Geraerts, CEO van Green & Durable Energy. “We reiken daarom graag de hand aan talentvolle ondernemers, zoals Agro-NRG, om samen de nieuwe energietoekomst gestalte te geven.”

Het Nederlandse Agro-NRG bestaat sinds 2009 en telt vandaag 25 medewerkers. Het focust zich op de installatie van PV-systemen, zowel op daken van woonhuizen als op die van agrarische bedrijven en KMO-gebouwen. Samen kunnen beide ondernemingen dat aanbod nu verder uitbreiden en nog sneller en kwalitatiever inspelen op de behoeften van de klant.
Green & Durable Energy is onderdeel van Hasco Invest.

De steeds toenemende vraag naar energiebesparende systemen leidde in 2013 tot de oprichting van G&D Energy. Zowel particulieren (nieuwbouw en renovatie) als ondernemingen kunnen er terecht voor duurzame totaaloplossingen voor groene energie projecten zoals zonnepanelen, batterijen voor energieopslag en laadpalen voor elektrische wagens.
Meer over Green & Durable Energy Werken bij Green & Durable Energy