Hasco Invest gaat volop voor groene mobiliteit. Onze bedrijfswagens worden geleidelijk aan allemaal hybride modellen en onze medewerkers krijgen de kans om voordelig een fiets te leasen.
De bedrijfswagens van Hasco Invest zijn groen. Sinds kort kiezen we hier immers resoluut voor rasechte hybrides - met een uitstoot van minder dan 50 gram CO2 per kilometer. Dankzij hun mix van elektriciteit en benzine zijn deze wagens niet alleen milieuvriendelijk, maar ook comfortabel: ze elektrisch opladen doe je tijdens de werkuren op de bedrijfsparking, waar we steeds meer laadpalen plaatsen, en bij verre of niet geplande ritten tank je, indien nodig, onderweg bij.

Wie nog groener - én gezonder - naar het werk wil pendelen, krijgt dan weer dan kans om voordelig een fiets te leasen via Hasco Invest. Van een hippe koersfiets tot handige e-bike: alles kan. Er staat een netwerk van lokale fietsenwinkels ter beschikking voor keuzehulp én eventuele herstellingen, want het fietslease-contract is all in: ook pechverhelping onderweg, onderhoud en een diefstalverzekering zijn inbegrepen.
Hasco Invest is een onafhankelijke en private familiale holding met hoofdkantoor in Hasselt. We combineren de operationele sterktes en de langetermijnvisie van een industriële groep met de flexibiliteit en een scheut opportunisme van een financiële investeerder. We willen een bedrijvenbouwer zijn die investeert in een waaier van business units waar we een toegevoegde waarde kunnen leveren. Onze missie? De groeiambities van onze participaties ondersteunen.
Meer over Hasco Invest Werken bij Hasco Invest