Happy Circle: Voor ons zijn jullie belangrijk!

De Happy Circle is in het leven geroepen om onze ambitieuze groeidoelstellingen als bedrijf verder te ondersteunen. Hiervoor zijn onze medewerkers essentieel en hebben wij de juiste mensen nodig op de juiste plaats.

We zijn ervan overtuigd dat tevreden medewerkers essentieel zijn om tevreden klanten te kunnen hebben. Tevreden klanten zorgen op hun beurt voor een grotere omzet en meer tewerkstelling, waar onze aandeelhouders weer extra middelen hebben om bijkomend te investeren in onze groep.

Als start van de Happy Circle, hebben we een bevraging gedaan binnen onze bedrijvengroep. Hieruit zijn er een aantal sterktes en opportuniteiten gekomen. We gaan uit van het motto: “alles wat je aandacht geeft, groeit”. Vanuit deze insteek willen we de nadruk leggen op onze sterktes als organisatie en die verder versterken. Zonder uiteraard onze ontwikkelingspunten uit het oog te verliezen.

Onze medewerkers hebben er volgende sterke punten uitgelicht:
  1. Collegialiteit
  2. Groeimogelijkheden
  3. Ambitieuze, ondernemende bedrijvengroep.
Als volgende stap in ons traject hebben we een team van ambassadeurs samengesteld die verder werken op onze sterktes. In verschillende workshops denken ze na over leuke initiatieven voor onze medewerkers, maar spreken ze ook over heel praktische zaken. Zo organiseren ze afterwork drinks, teambuildings en doen ze voorstellen om onze werkplek nog aangenamer te maken met bijvoorbeeld het plaatsen van picknicktafels. Evenzeer kunnen die workshops gaan over het uitwerken van een procedure voor interne mobiliteit of de zoektocht naar een betere kwaliteit van koffie, een duidelijk teambuildingbudget, …. Kortom, alles wat er leeft onder de medewerkers, kan aan bod komen.

Eén van die initiatieven is een event met als naam “Happy Hour”. Hierbij krijgen de medewerkers de kans om vragen te stellen aan onze CEO van de bedrijvengroep Stefan Baeten en de betreffende Business Unit Manager. De bedoeling is om een informele sfeer te creëren waarin alle vragen gesteld kunnen worden, uiteraard gecombineerd met een lekker hapje en een drankje.

Uiteraard blijft het hier niet bij, maar is de Happy Circle iets wat leeft en moet blijven leven!
Hasco Invest is een onafhankelijke en private familiale holding met hoofdkantoor in Hasselt. We combineren de operationele sterktes en de langetermijnvisie van een industriële groep met de flexibiliteit en een scheut opportunisme van een financiële investeerder. We willen een bedrijvenbouwer zijn die investeert in een waaier van business units waar we een toegevoegde waarde kunnen leveren. Onze missie? De groeiambities van onze participaties ondersteunen.
Meer over Hasco Invest Werken bij Hasco Invest