"Het werk is boeiend en de sfeer zit goed."

Steve - boekhouder bij Hasco Invest

“Het juridische en fiscale hebben me altijd al aangesproken. Ik combineerde beide aspecten als boekhouder bij een advocatenkantoor, maar ik miste daar het ruimere plaatje. Ik wou het traject van begin tot einde volgen.

Toen kwam Hasco Invest op mijn pad. Hier mag ik van A tot Z boekhouden - van het inboeken van de facturen, over de btw-aangifte, tot de maandafsluiting. Omdat Hasco Invest verschillende bedrijven bundelt, is mijn werk zeer gevarieerd. De werkwijze blijft hetzelfde, maar de inhoud wijzigt: elk bedrijf heeft zijn bijzonderheden. Dat houdt het boeiend!”

“Onze afdeling telt zo’n tien personen: een overzichtelijke groep, waardoor we elkaar goed kennen. Het blijft hier niet bij een droge ‘goedemorgen’ en ‘goedenavond’ aan het begin en einde van de dag. We doen vaak een babbeltje en kunnen ons verhaal aan elkaar kwijt. Er zijn ook regelmatig teambuildings en elk kwartaal houden we met de andere afdelingen een vrijdagavond-drink.

Vorig jaar lanceerde Hasco Invest ook Move2Improve: alle werknemers werden uitgedaagd om gezonder en fitter door het leven te gaan. Een van de challenges was zo’n 7500 stappen per dag zetten. En dus ging de hele boekhoudafdeling elke middag wandelen. Fijn zo’n frisse neus te halen, en de groepssfeer werd er alleen maar beter van.

Hoewel ik nog niet zo lang aan de slag ben bij Hasco invest, voel ik me hier toch al helemaal thuis. Het werk is boeiend en de sfeer zit goed - wat kan je meer wensen? Je voelt ook aan dat Hasco Invest een bedrijf is dat vooruit wil. Het is een grote, stabiele onderneming met een duidelijke groeiambitie. En daar mogen wij aan meewerken. Fijn toch?!”