InterSolution - Europese vakbeurs voor zonne-energie


Op woensdag 23 en donderdag 24 januari 2019 vond in Flanders Expo Gent de 8ste editie plaats van InterSolution, dé netwerk- en vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux. Hier konden we met GPC Europe dus zeker niet ontbreken! Tijdens deze vakbeurs, die gemiddeld 3.800 bezoekers trekt, demonstreerden toonaangevende leveranciers uit heel Europa hun laatste nieuwigheden op het vlak van zonnepanelen en energieopslag.

Ook wij stelden enkele nieuwigheden voor, zoals de nieuwe SMA Tripower-serie, Enphase IQ7 en Huawei-omvormers. Ideaal voor een slimme energieopslag.

Tijdens een interessante masterclass werd onze zaakvoerder, Yves Struyve, gevraagd om een test-case toe te lichten, meer bepaald, het verhogen van het eigen verbruik door batterijen van een 100 kW-installatie. Aangezien iedereen het heeft over het verhogen van het eigen verbruik door een PV-installatie maar slechts weinigen weten hoe je hieraan begint, trok hij hier uiteraard de aandacht mee.

Uit de grote opkomst is gebleken dat er veel interesse is voor deze materie. Wij maken bij GPC Europe de noodzakelijke transitie naar groene energie toegankelijk voor iedereen en dragen zo bij tot een duurzame samenleving.
GPC Europe is onderdeel van Hasco Invest.

GPC Europe werd opgericht in 2005 en is gelegen in Tielt. Wij zijn gespecialiseerd in zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en energie-opslag. Dankzij een ruime voorraad in ons eigen magazijn zijn we in staat om een flexibele werking en korte leveringstermijn aan te bieden aan onze klanten, zijnde technische bedrijven en installateurs. Wij streven ernaar de referentie groothandel te zijn in Solar en Storage Solutions in de (Belgische) markt.
Meer over GPC Europe Werken bij GPC Europe