Laat je onder handen nemen door onze bedrijfskinesist

Last van nek-, schouder- of lage rugklachten door te vaak of niet goed te zitten tijdens het werk? Onze bedrijfskinesist staat voor je klaar: hij werkt aan onze werkhouding en geeft tips om meer te bewegen. Zo voelen we ons allemaal beter in ons vel.

Een verkeerde werkhouding is een van de grote boosdoeners voor nek-, rug- of schouderklachten. Doordat we te weinig bewegen verzwakken onze spieren, pezen en gewrichten, waardoor de klachten alleen maar frequenter en erger worden. Zo merkt ook onze bedrijfskinesist www.gerritkempeneers.be: “We zitten lang in de auto, daarna nemen we uren achter een computer plaats om te werken, en ‘s avonds zetten we ons voor de televisie. Enerzijds overbelasten we onze rugspieren door steeds dezelfde houding aan te nemen. Anderzijds onderbelasten we ze door niet voldoende te bewegen. Dat geeft problemen!”

Klachten voorkomen

Regelmatig houdt onze bedrijfskinesist dan ook halt bij Hasco Invest. Hij behandelt collega’s met klachten, maar strooit ook met tips om problemen in de toekomst te vermijden. Denk aan: staand telefoneren, de trap in plaats van de lift nemen, wandelend vergaderen, …

Dat we bij Hasco Invest goed luisteren naar Gerrit bewijst alvast ons Move2Improve-project: dit zet alle collega’s aan om meer te bewegen en laagdrempelige sportieve challenges tot een goed einde te brengen. Precies zoals Gerrit het graag heeft!

Hasco Invest is een onafhankelijke en private familiale holding met hoofdkantoor in Hasselt. We combineren de operationele sterktes en de langetermijnvisie van een industriële groep met de flexibiliteit en een scheut opportunisme van een financiële investeerder. We willen een bedrijvenbouwer zijn die investeert in een waaier van business units waar we een toegevoegde waarde kunnen leveren. Onze missie? De groeiambities van onze participaties ondersteunen.
Meer over Hasco Invest Werken bij Hasco Invest