Logistieke coach ter ondersteuning van de chauffeurs

Als chauffeur zit je helemaal alleen in je vrachtwagencabine, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Verlopen ritten niet zo efficiënt als je zou willen of duiken er tijdens de levering problemen op? Dan staat onze logistieke coach klaar!

Frank staat als logistieke coach onze chauffeurs bij met slimme tips en praktische tricks. Zijn doel? De ritten zo vlot en veilig mogelijk laten verlopen. Daar zorgt hij samen met zijn collega-coaches voor: “We stippelen samen een opleidingstraject uit, waarbij mijn collega’s de praktische training op zich nemen en ik de verdere opvolging doe. We zoomen daarbij ook in op het contact met de klanten, het registreren van de ritgegevens, … Loopt er achteraf iets niet zo efficiënt als het zou moeten of duiken er vragen op? Dan zet ik me samen met de chauffeur en bekijken we waar het precies knelt én hoe we dat kunnen oplossen.”

Goed voorbereid op weg

Dat meedenken met de chauffeurs start al voordat ze effectief alleen de baan op gaan: “ Als nieuwkomer krijg je hier eerst een opleiding van twee weken, waarin we alle onderdelen van de job systematisch aanleren. Zo gaat iedereen goed voorbereid op weg. En komen ze onderweg dan toch nog moeilijkheden tegen? Dan zijn we maar een telefoontje verwijderd.”

Hasco Invest is een onafhankelijke en private familiale holding met hoofdkantoor in Hasselt. We combineren de operationele sterktes en de langetermijnvisie van een industriële groep met de flexibiliteit en een scheut opportunisme van een financiële investeerder. We willen een bedrijvenbouwer zijn die investeert in een waaier van business units waar we een toegevoegde waarde kunnen leveren. Onze missie? De groeiambities van onze participaties ondersteunen.
Meer over Hasco Invest Werken bij Hasco Invest