Maak kennis met onze commerciële coach

Bots je op een commerciële uitdaging, krijg je een klacht binnen of ken je een van onze producten nog niet door-en-door? Dan kan je rekenen op de hulp van commerciële coach Gauthier Van Assche. Hij leert je graag de commerciële kneepjes van het vak

Gauthier werkt intussen al meer dan tien jaar voor Comfort Energy, waar hij commerciële trainingen geeft: “Ik verspreid zoveel mogelijk commerciële skills, praktische productkennis en handige technische tips onder de collega’s, zodat iedereen vol vertrouwen de klanten te woord kan staan.”

Hulp om uit te blinken

Als commerciële coach staat Gauthier klaar voor al je commerciële kopbrekens. Hoe pak je een verkoopsproject aan? Hoe promoot je een bepaalde dienst? Hoe kan je je team helpen om zijn doelstellingen te halen? Vuur je vragen maar af. Gauthier haalt pas voldoening uit zijn job als jij uitblinkt in de jouwe. Als je wil, gaat hij zelfs samen met jou op pad om een klant te overtuigen van alle mogelijkheden en voordelen.

Je merkt het: de commerciële coach speelt perfect in op onze twee belangrijke Hasco Invest-waarden: ownership en ondernemerschap!

Hasco Invest is een onafhankelijke en private familiale holding met hoofdkantoor in Hasselt. We combineren de operationele sterktes en de langetermijnvisie van een industriële groep met de flexibiliteit en een scheut opportunisme van een financiële investeerder. We willen een bedrijvenbouwer zijn die investeert in een waaier van business units waar we een toegevoegde waarde kunnen leveren. Onze missie? De groeiambities van onze participaties ondersteunen.
Meer over Hasco Invest Werken bij Hasco Invest