Move2Improve: één van onze gezondheidsinitiatieven

Gezonde mensen zijn gelukkiger én beleven meer plezier aan hun werk. Daarom zetten we bij Hasco Invest in op een duurzaam gezondheidsbeleid. Een van de onderdelen daarvan is Move2Improve: een laagdrempelige manier om iedereen meer aan het bewegen te krijgen.

Laten we het maar zeggen zoals het is: we bewegen te weinig en dat doet onze gezondheid geen goed - iets waar onze bedrijfskinesist van kan meespreken. Daarom sloegen Hasco Invest en Energy Lab de handen in elkaar en tekenden ze samen een duurzaam gezondheidsbeleid uit voor onze medewerkers. Dat focust zich op 4 domeinen: bewegen, voeding, slapen en mentaal welzijn. Het eerste pakken we aan via Move2Improve, een laagdrempelig initiatief dat alle medewerkers aan het sporten zet

Motivatie om te bewegen

Move2Improve omvat een reeks sportieve challenges die alle collega’s - in groepjes of apart - kunnen aangaan. Door actief stappen te verzamelen vallen er leuke prijzen te winnen die de motivatie om te bewegen alleen maar vergroten. En wees maar zeker dat dit werkt: in 2020 legden we via Move2Improve met z’n allen een goede 300.000 sportieve kilometers af. Daarmee verbeterden we trouwens niet alleen onze eigen conditie, maar ook die van onze planeet, want in ruil voor alle inspanningen plantte Hasco Invest een heleboel bomen in Afrika.

Uiteraard willen we de komende jaren nog ‘meer en beter’ doen. Dus, smeer die benen maar al in!

Hasco Invest is een onafhankelijke en private familiale holding met hoofdkantoor in Hasselt. We combineren de operationele sterktes en de langetermijnvisie van een industriële groep met de flexibiliteit en een scheut opportunisme van een financiële investeerder. We willen een bedrijvenbouwer zijn die investeert in een waaier van business units waar we een toegevoegde waarde kunnen leveren. Onze missie? De groeiambities van onze participaties ondersteunen.
Meer over Hasco Invest Werken bij Hasco Invest