Move2Improve: 1 van de vele personeelsvoordelen!

Bij Hasco Invest dragen we het welzijn van onze medewerkers hoog in het vaandel. Wij beseffen dat gezonde mensen gelukkiger zijn en meer plezier beleven aan hun werk. Hasco Invest wil dat heel graag aanmoedigen door een aantal leuke personeelsvoordelen en initiatieven aan te reiken.
We stellen echter vast dat we met al deze initiatieven nog steeds opliepen tegen het probleem van te weinig bewegen. Veel van onze medewerkers hebben een zittend beroep en komen overdag al helemaal niet toe aan bewegen. ’s Avonds wacht er ons vaak een resem andere taken waardoor gezond en genoeg bewegen er wel eens bij inschiet. Daarom slaan Hasco Invest en Energy Lab nu de handen in elkaar. Samen tekenen we een duurzaam gezondheidsbeleid uit voor onze medewerkers op 4 domeinen: bewegen, voeding, slapen en mentaal welzijn. Een eerste stap is om medewerkers te motiveren om meer en op een laagdrempelige manier te bewegen. Dat gaan we doen door kleine challenges uit te schrijven waarmee we iedereen proberen uit te dagen de challenge aan te gaan en zo iedereen aan het bewegen te krijgen.
Uiteraard worden die inspanningen beloond met kleine prijzen om de motivatie nog wat groter te maken!

Ons gezamenlijk doel: 300.000 kilometer!

Met Move2Improve verbeteren we trouwens niet alleen onze conditie maar ook die van de planeet. Want in ruil voor onze inspanningen, laat Hasco Invest bomen planten in Afrika. Die moeten onze gemiddelde CO2-uitstoot compenseren. En leggen we die 300.000 kilometer straks op eigen kracht af in plaats van met de auto? Dan vermijden we meteen ook een CO2-uitstoot van liefst 40 ton. Een mooie verwezenlijking toch?!