Onze krachtpatser: kraanbedrijf D. Buermans!

Kraanbedrijf D.Buermans is gespecialiseerd in het laden en lossen van binnenvaart- en zeeschepen. Meestal brengen ze bulkgoederen, zoals zand, grind of kolen, aan of van boord, maar ook pallets, containers en bigbags gaan vlot heen en weer.

Hoe groot of zwaar de lading ook is, de krachtpatsers van Kraanbedrijf D. Buermans nemen ze altijd - vlot en veilig - voor hun rekening. Het bewijs daarvan werd nog maar eens geleverd in november 2020, toen het zeeschip MV Hollum aameerde in Puurs. Aan boord grote onderdelen, machines, kraanwagens en stalen schotten. Ook die haalde Kraanbedrijf D. Buermans zonder verpinken van boord.

Klinkt als veel spierballengerol, toch? Bij Kraanbedrijf D. Buermans staat dan ook een krachtig machinepark met mobiele kranen, grijpers en laders klaar, terwijl de medewerkers uitblinken met hun logistieke inzicht en uitgebreide ervaring. Je merkt het: sterk én slim, die D. Buermans!

Kom jij je ervaring en inzicht met ons delen? Ontdek hier onze openstaande vacatures.
Kraanbedrijf D. Buermans is onderdeel van Hasco Invest.

Kraanbedrijf D. Buermans, opgericht in 1977 en gelegen in Olen, is gespecialiseerd in laden en lossen van binnenvaart- en zeevaartschepen in België en Nederland. Zowel bulk als stukgoederen kunnen moeiteloos worden overgeslagen. Kraanbedrijf D. Buermans is een grote speler in de watergebonden logistieke sector met maar liefst 29 kranen, een uitgebreid machinepark en 45 medewerkers.
Meer over Kraanbedrijf D. Buermans Werken bij Kraanbedrijf D. Buermans