Op zoek naar een toffe job én een toffe werkgever?


Jan Lenaers, Zaakvoerder van LKC Service, legt uit waarom je bij hem aan het juiste adres bent:

"Wij zijn een klein familiaal bedrijf waardoor we als werkgever dicht bij onze werknemers staan. Dat heeft als voordeel dat we heel snel op de hoogte zijn van alles wat er leeft. Wij houden van een open communicatie. Om de waardering en de collegialiteit bij de werknemers nog te vergroten, voorzien wij regelmatig kleine attenties zoals bij Pasen en Kerstmis. Dan krijg ik foto's doorgestuurd van onze collega’s om te laten zien dat het geapprecieerd wordt."

"Ook onze jaarlijkse teambuilding mag niet ontbreken! De leuke anekdotes die steeds opnieuw naar boven komen, smeedt onderling een band.
Dus je ziet, naast hard werken, wordt er bij ons ook plezier gemaakt!"

"Omdat we met een klein team zijn, zijn de taken zeer gevarieerd, waardoor verveling nooit zal toeslaan. Wij vinden het echter ook belangrijk dat mensen kunnen doorgroeien: zo kunnen ze ook hun rijbewijs halen voor andere voertuigtypes indien zij dat wensen."

"Wanneer wij op zoek gaan naar een bijkomende collega, dan komen steeds dezelfde waarden naar boven die wij bij LKC Service zeer hoog in het vaandel dragen. Wij moeten kunnen bouwen op deze persoon en hij moet zijn verantwoordelijkheid nemen. Respect voor het materiaal dat ter beschikking wordt gesteld, voor de wegcode en voor de richtlijnen van de werkgever is uiteraard zeer belangrijk."

"Klantvriendelijkheid is zeker van belang en daar hoort communicatie ook bij. Ten slotte vinden wij het essentieel dat onze toekomstige collega bereid is om variabele uren te werken en in staat is om zich aan te passen aan wijzigende omstandigheden."

LKC Service is onderdeel van Hasco Invest.

Wij zijn gevestigd in Genk. De graafmachines die we voor het plaatsen van deze containers ter beschikking hebben, worden ook voor andere grond- en tuinwerken ingezet. Ten slotte zorgen wij voor het vervoer van goederen waarvoor een kraanwagen vereist is. Wij laden en lossen, zelfs op verdiepingen en in kelders. Onze klanten zijn voornamelijk bedrijven.
Meer over LKC Service Werken bij LKC Service