Personeelsgeschenken & Benefits at Work

Bij Hasco Invest werken geen ‘nummers’, maar mensen. En dus tonen we ons maar wat graag betrokken bij hun persoonlijke leven. Dat doen we door volop interesse te tonen, te strooien met leuke kortingen, en natuurlijk met een cadeautje op tijd en stond.
Het leven is meer dan werken alleen, en dus helpt Hasco Invest je om na de uren volop te ontspannen. Breng je graag een bezoekje aan de cinema? Wil je een uitstapje maken naar een pretpark? Of liever een uurtje online shoppen? Alle medewerkers krijgen toegang tot het voordelenplatform Benefits at Work, met daarop tal van kortingen op uitstapjes, reizen, schoonheidsproducten, kleding, elektronica … Je doet er gegarandeerd goede zaakjes.

Personeelsgeschenken

De mijlpalen van de medewerkers zijn ook de mijlpalen van het bedrijf. “Ga je trouwen of kreeg je een kindje? Dan deelt Hasco Invest een geschenkje uit: het gelukkige koppel ontvangt een Bongo-bon van 200 euro en gloednieuwe ouders krijgen een cadeaubon van 100 euro uit babywinkel Little Moustache”, vertelt HR-medewerkster Stephanie Vanbel die zelf net de trotse mama van Warre werd en dus ook zo’n bon in de bus vond. “Superfijn om te krijgen, zeker met die persoonlijke boodschap erop. Ook handig dat je met zo’n bon helemaal zelf kunt kiezen wat je koopt én wanneer je dat doet.”

En wie vijf, tien, vijftien, twintig … jaar aan de slag is, wordt ook gevierd. Er wacht de jubilaris niet enkel een gepast cadeau ter waarde van 150 euro, maar zijn of haar team krijgt ook een stevige zakcent van 250 euro om een feestje - met hapjes, drankjes, bloemen en versieringen - te organiseren op de werkvloer.
Hasco Invest is een onafhankelijke en private familiale holding met hoofdkantoor in Hasselt. We combineren de operationele sterktes en de langetermijnvisie van een industriële groep met de flexibiliteit en een scheut opportunisme van een financiële investeerder. We willen een bedrijvenbouwer zijn die investeert in een waaier van business units waar we een toegevoegde waarde kunnen leveren. Onze missie? De groeiambities van onze participaties ondersteunen.
Meer over Hasco Invest Werken bij Hasco Invest