Samen aanwerven: aanbrengpremie voor nieuwe medewerkers

Bij Hasco Invest zijn we steeds op zoek naar nieuw talent. Om dat te vinden rekenen we ook op onze al aanwezige krachten. Kennen zij iemand die perfect in een van onze bedrijven past? Dan wordt die tip - als hij leidt tot een aanwerving - beloond.
Werken bij Hasco Invest is een aanrader, aldus onze collega’s die regelmatig iemand doorsturen naar onze vacaturewebsite. Levert dat een nieuwe werkkracht op? Dan verdienen zij een aanbrengpremie als beloning. “Ze kunnen dan 2000 euro bruto krijgen: de eerste helft als de nieuwkomer drie maanden in dienst is, de tweede als de persoon hier zes maanden werkt. Zo gaan we samen voor een duurzame aanwerving”, vertelt HR Project Manager Goedroen Osaer.

Via die aanbevelingen botst Hasco Invest regelmatig op interessante profielen: “Komt een sollicitant via een interne tip tot bij ons? Dan heeft hij of zij alvast een streepje voor: ze kregen het vertrouwen van een van onze medewerkers, die gelooft dat de nieuwkomer hier perfect zou passen”, gaat Goedroen verder. “Volgt daaruit dan ook effectief een succesvolle samenwerking? Dan gunnen we de rekruteringskosten die we uitsparen maar wat graag aan onze mensen.”
Hasco Invest is een onafhankelijke en private familiale holding met hoofdkantoor in Hasselt. We combineren de operationele sterktes en de langetermijnvisie van een industriële groep met de flexibiliteit en een scheut opportunisme van een financiële investeerder. We willen een bedrijvenbouwer zijn die investeert in een waaier van business units waar we een toegevoegde waarde kunnen leveren. Onze missie? De groeiambities van onze participaties ondersteunen.
Meer over Hasco Invest Werken bij Hasco Invest