GPC Europe tekende ook in 2022 weer present op de grote vakbeurzen voor zonne-energie in België en Nederland. En hoe?! Ze pakten er uit met een beursstand die niet enkel focuste op het opladen van wagens en huizen, maar ook van … jezelf: de bezoekers werden immers ontvangen aan een gezellige bar. De ideale plek om de verkoopgesprekken op gang te brengen.
Op 19 en 20 januari 2022 vond in Flanders Expo Gent de tiende editie plaats van InterSolution, dé netwerk- en vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux. Ook groothandel GPC Europe tekende naar goede gewoonte present. Tijdens deze vakbeurs kon het de bezoekers overtuigen met hun laatste nieuwigheden op het vlak van zonnepanelen en energieopslag. “Het was een super editie”, blikt zaakvoerder Yves Struyve terug. “De opkomst lag hoger dan anders: meer dan 2500 professionals bezochten de beurs. Na de moeilijke jaren waarin de terugdraaiende teller verdween, heeft de sector z’n tweede adem gevonden: je zag enthousiaste installateurs die voelen dat er groei aankomt.”

Die positieve vibe stopte GPC Europe ook in zijn beursstand waarin het - onder het motto ‘charge yourself’ - vooral z’n batterijen en laadpalen in de kijker zette: “We gingen voor een ruime kleurrijke stand, waarin alle producten netjes te bewonderen waren en in elk hoekje wel een medewerker stond om uitleg te geven”, schetst marketing-medewerker Lien Vercruysse. “Maar dé eyecatcher was onze bar, daar maakten we tijd voor een leuke babbel en trakteerden we de bezoekers op een drankje.”
Het was de eerste keer dat GPC Europe met een bar in zijn beursstand werkte, maar alvast niet de laatste. “Ook op Solar Solutions, de grootste zonne-energievakbeurs van de Benelux, die op 12, 13 en 14 april 2022 plaatsvond, stond onze bar weer te pronken”, aldus Lien. “We hadden immers gemerkt dat de installateurs daardoor wat langer blijven hangen aan onze stand, waardoor er toch al enkele interessante verkopen volgden. GPC Europe mocht dus al meermaals klinken op een stralend jaar vol zonne-energie.”
GPC Europe is onderdeel van Hasco Invest.

GPC Europe werd opgericht in 2005 en is gelegen in Tielt. Wij zijn gespecialiseerd in zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en energie-opslag. Dankzij een ruime voorraad in ons eigen magazijn zijn we in staat om een flexibele werking en korte leveringstermijn aan te bieden aan onze klanten, zijnde technische bedrijven en installateurs. Wij streven ernaar de referentie groothandel te zijn in Solar en Storage Solutions in de (Belgische) markt.
Meer over GPC Europe Werken bij GPC Europe