Teambuilding: Tijd voor wat actie!


Op 1 juni hebben we bij LKC Service en Lenaers Express deelgenomen aan een toffe teambuilding.

Enkele mannen gingen de strijd aan op het paintballterrein, de rest supporterde vanaf de zijlijn. Met een pintje in de hand en een lach op het gezicht zat de sfeer er zeker in. Het zonnetje was de hele dag van de partij, wat voor extra druppels zweet zorgde in die warme pakken, maar toch heeft iedereen zich volop gegeven.

Het resultaat? Een heleboel blauwe plekken en leuke anekdotes alom, die volop besproken werden bij de BBQ aan het eind van de dag!
Lenaers Express is onderdeel van Hasco Invest.

Lenaers Express is opgericht in 1994 en is gevestigd in Genk. Wij zijn gespecialiseerd in nationaal en internationaal ‘high value’ transport. Door ons uitgebreid wagenpark behandelen wij alle zendingen gaande van pakketten tot volume transport, zelfs uitzonderlijk vervoer is mogelijk. Onze klanten zijn voornamelijk bedrijven.
Meer over Lenaers Express Werken bij Lenaers Express
LKC Service is onderdeel van Hasco Invest.

Wij zijn gevestigd in Genk. De graafmachines die we voor het plaatsen van deze containers ter beschikking hebben, worden ook voor andere grond- en tuinwerken ingezet. Ten slotte zorgen wij voor het vervoer van goederen waarvoor een kraanwagen vereist is. Wij laden en lossen, zelfs op verdiepingen en in kelders. Onze klanten zijn voornamelijk bedrijven.
Meer over LKC Service Werken bij LKC Service