Teambuildings & Personeelsfeest: sterk groepsgevoel

Samen bereik je meer dan alleen. Bij Hasco Invest gaan we dan ook voor veel collegialiteit en versterken we regelmatig de teamspirit. Dat doen we met teambuildings en een groots personeelsfeest.

Versterkende teambuilding

Een goede sfeer op de werkvloer komt het werkplezier en de productiviteit alleen maar ten goede. Daarom organiseren de verschillende bedrijven en afdelingen van Hasco Invest regelmatig een teambuilding. Dat gaat van een gezellig etentje waarbij iedereen de kans krijgt om elkaar beter te leren kennen tot een leuke activiteit waarbij de samenwerking volop gestimuleerd wordt. Het resultaat is steeds hetzelfde: de groep komt er sterker uit.

Tweejaarlijks personeelsfeest

Hasco Invest is een erg grote en diverse groep met dochterondernemingen verspreid over het hele land. Toch geven we iedereen graag de kans om elkaar minstens één keer ‘in het echt’ te ontmoeten, zodat er een gezicht op dat mail- of telefooncontact gekleefd kan worden. Daarom organiseren we om de twee jaar een personeelsfeest voor al onze medewerkers. Een groots event voor meer dan honderden collega’s, altijd vol ambiance en sfeer.

Hasco Invest is een onafhankelijke en private familiale holding met hoofdkantoor in Hasselt. We combineren de operationele sterktes en de langetermijnvisie van een industriële groep met de flexibiliteit en een scheut opportunisme van een financiële investeerder. We willen een bedrijvenbouwer zijn die investeert in een waaier van business units waar we een toegevoegde waarde kunnen leveren. Onze missie? De groeiambities van onze participaties ondersteunen.
Meer over Hasco Invest Werken bij Hasco Invest