We staan hier altijd klaar voor elkaar

“Debiteurenbeheer wordt vaak aanzien als een harde sector, maar hier is dat zeker niet het geval”, onderstreept Tine wanneer ze vertelt over de werking van de dienst Credit Collection die de cashflow in het oog houdt en de openstaande facturen opvolgt. “We staan de klanten vriendelijk te woord, luisteren aandachtig en zoeken altijd samen naar een oplossing.”
Precies die positieve aanpak lokte Tine in 2019 naar Hasco Invest. “Ik had een kleine tien jaar bij een gerechtsdeurwaarder gewerkt en daar bots je, jammer genoeg, vaker op moeilijke, negatieve situaties. Ik zocht een nieuwe uitdaging, liefst ook met meer variatie. En wees maar zeker dat Hasco Invest dat te bieden heeft: in zo’n grote bedrijvengroep wachten verschillende portefeuilles vol uiteenlopende taken.”;

“Die afwisseling maakt dat je ook veel bijleert”, vult Tine aan. “Naast al doende leren, krijg je hier trouwens ook de kans om je nog extra bij te scholen: samen met m’n collega’s volg ik regelmatig een opleiding. Zo staat er binnenkort een opfriscursus ‘professioneel Frans’ op de agenda, want een vlotte tweetaligheid is hier wel mooi meegenomen.”;

Dat je binnen Hasco Invest volop de kans krijgt om je te ontwikkelen en door te groeien, bewijst Tine als geen ander: “Ik was hier nog geen jaar aan de slag, toen ze me vroegen als teamleader. Ontzettend fijn om te merken dat je inzet gewaardeerd wordt en dat ze in je geloven. Ik greep de kans dan ook meteen. Vandaag buig ik me over de vlotte werking van onze dienst: ik stroomlijn de processen, help mijn collega’s als ze ergens tegenaan botsen, volg de planning op, … Al moet ik eerlijk toegeven dat die vlotte werking te danken is aan de inzet van héél het team. We vormen een kleine, maar straffe groep die goed samenwerkt en open communiceert. We staan hier altijd klaar voor elkaar!”
De goede groepssfeer leeft ook buiten de kantoormuren verder. “We gaan regelmatig een hapje eten, doen een wandelingetje onder de middag, nemen deel aan de Move2Improve-challenge van Hasco Invest, ...”, somt Tine op. “Het zit ook in de kleine dingen: we spreken elkaar hier bijvoorbeeld allemaal met de voornaam aan, waar je je ook bevindt in het bedrijfsorganogram. Door niet te ‘meneren of mevrouwen’ voel je je één grote groep die er gezamenlijk voor gaat. Wat mij betreft maak ik nog heel lang deel uit van dat hechte team.”
Hasco Invest is een onafhankelijke en private familiale holding met hoofdkantoor in Hasselt. We combineren de operationele sterktes en de langetermijnvisie van een industriële groep met de flexibiliteit en een scheut opportunisme van een financiële investeerder. We willen een bedrijvenbouwer zijn die investeert in een waaier van business units waar we een toegevoegde waarde kunnen leveren. Onze missie? De groeiambities van onze participaties ondersteunen.
Meer over Hasco Invest Werken bij Hasco Invest