TVW Fuel Trucks op de PetroTrans Expo in Kassel


De Petro Trans Expo in het Duitse Kassel is dé beurs bij uitstek voor alles wat met transport van brandstoffen te maken heeft. Om de 2 jaar presenteren ze de nieuwste ontwikkelingen en meest innovatieve oplossingen op het vlak van logistiek voor brandstoffen. Met zo'n 12.500 m² aan expositieruimte en standhouders uit 18 verschillende landen is deze beurs zeker de moeite waard!

Ook wij waren met TVW Fuel Trucks aanwezig. We hadden een opvallende stand waarin we duidelijk onze internationale ervaring en vakexpertise voor het voetlicht brachten. Onze collega's stonden de geïnteresseerden gedurende 3 dagen te woord. Daarnaast was er ook nog wat tijd voor ontspanning en voor een paar lekkere Duitse biertjes.
TVW Fuel Trucks is onderdeel van Hasco Invest.

TVW Fuel Trucks werd in 1996 opgericht. Wij bieden nieuwe en tweedehands vrachtwagens, opleggers, aanhangwagens en trekkers, aan voor binnen- en buitenland. We zijn marktleider op het vlak van verkoop van tweedehands ADR-tankwagens. We onderscheiden ons door een snelle levering, maatwerk en - een unieke troef - een eigen onderhouds- en herstellingsdienst. Ons hoofdkantoor is gelegen te Lummen, met garages in Bastogne, Eke en Hasselt.
Meer over TVW Fuel Trucks Werken bij TVW Fuel Trucks