TVW Fuel Trucks is actief binnen én buiten onze landsgrenzen. Maar de buitenlandse markt is vaak helemaal anders dan de onze. Om de verschillen zo goed mogelijk te leren kennen én te overbruggen, trok het bedrijf eind 2021 op prospectie naar Colombia.
In december 2021 stapte sales-medewerker Cristel Llaguno Alvarez op het vliegtuig richting Colombia. Gewapend met haar kennis van de Zuid-Amerikaanse taal en markt ging ze er voor TVW Fuel Trucks, specialist in nieuwe en tweedehands ADR-tankwagens, op prospectie: “We hadden enkele opportuniteiten opgemerkt en wilden daarom de Zuid-Amerikaanse markt actief gaan verkennen tijdens een business trip naar Colombia”, vertelt Cristel. “TVW Fuel trucks wil dicht bij zijn klanten staan: het draait om hén. En dat toon je natuurlijk het best door naar hen toe te trekken.”

Het doel van het bezoek? TVW Fuel Trucks stevig op de kaart zetten in Zuid-Amerika. “We willen er een sterk, betrouwbaar netwerk vol langetermijnrelaties opbouwen”, vat Cristel samen. “Daarom werd ter plaatse aan potentiële partners en klanten duidelijk gemaakt waar TVW Fuel Trucks voor staat. Zo ondervond men in Zuid-Amerika alvast aan den lijve dat de klant altijd centraal staat.”
TVW Fuel Trucks is onderdeel van Hasco Invest.

TVW Fuel Trucks werd in 1996 opgericht. Wij bieden nieuwe en tweedehands vrachtwagens, opleggers, aanhangwagens en trekkers, aan voor binnen- en buitenland. We zijn marktleider op het vlak van verkoop van tweedehands ADR-tankwagens. We onderscheiden ons door een snelle levering, maatwerk en - een unieke troef - een eigen onderhouds- en herstellingsdienst. Ons hoofdkantoor is gelegen te Lummen, met garages in Bastogne, Eke en Hasselt.
Meer over TVW Fuel Trucks Werken bij TVW Fuel Trucks