Onze troeven

Benny, onze well-being coach
Gerrit, onze bedrijfskinesist
Benefits@Work, ons personeelskortingen platform
Ons personeelsfeest & onze toffe teambuildings
Een geschenkje bij geboorte, huwelijk, pensioen of anciƫnniteit
Aanbrengpremie voor nieuwe medewerkers

Onze waarden

Entrepreneurship

Ondernemen in je job/ afdeling/ filiaal/ business unit en initiatief nemen om verbeteringen aan te brengen, efficiëntie te verhogen en te groeien.

Teamwork

Elkaar motiveren en er samen voor gaan. Nauw samenwerken over alle business units heen. Al samenwerkend behalen we de beste resultaten en vormen we één geheel.

Ownership

Een taak of project uitvoeren en begeleiden van A tot Z. Je bent verantwoordelijk en kritisch voor je eigen taken, en zorgt voor de totale oplevering van het project.

Integrity

Je stelt je steeds eerlijk / integer op, je gaat betrouwbaar om met informatie of kennis en durft je fouten toe te geven. Duidelijke communicatie is belangrijk zowel bij goede als minder goede boodschappen.

Result Driven

Geen genoegen nemen tot het voor jou OK is. Je actief inspannen om concrete resultaten te halen. Het maximale uit iets halen. Je werkt je taken en projecten tot het einde af.

Customer Driven

Je luistert naar de klant, hebt de mentaliteit om mee te denken en reikt concrete oplossingen aan. De klant centraal stellen, hij is de grootste ambassadeur van onze onderneming.

Onze toekomst

Om de groei van Hasco Invest te garanderen, doen we steeds langetermijninvesteringen en bouwen we onze business units verder uit. Alle info hierover vind je terug op de website van Hasco Invest.

Uiteraard is er geen toekomst zonder fantastische medewerkers. Hen helemaal happy houden, blijft dan ook onze prioriteit nummer 1! En om onze groei te ondersteunen, zijn we steeds op zoek naar nieuwe profielen. Bekijk hier onze vacatures!